illustrajoner takst team_Trykktesting

Trykktesting

Forsikre deg om at bygget er tett nok. Luftlekkasjer kan ha store konsekvenser, og vi utfører en trykktest for å avdekke utettheter.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en av våre tjenester?

Bruk bestillingsskjema eller kontakt oss direkte:
Telefon 51 50 24 30
E-post: post@takst-team.no

Vi utarbeider verditakst til alle typer eiendommer. Bestill taksering i dag!

Her kan du sende oss en uforpliktende henvendelse, bestille eller be om pristilbud på våre tjenester – det er bare å fylle ut skjemaet under her.

Vi utfører trykktesting av boliger ved hjelp av Minneapolis BlowerDoor metoden. Det blir etter trykktesten utarbeidet en brukervennlig rapport til å dokumentere resultatet.

Luftlekkasjer har store konsekvenser. Luftlekkasjer er uønsket luftvandring gjennom eller lang setter vegger, gulv eller tak som følge av utettheter. Det er manglende tetthet som er hovedsynderen i ”kalde hus”. En bolig kan aldri bli for tett, bare feil ventilert.

Måle lufttetthet er obligatorisk ved oppføring av nye boliger etter Tek 17. Dersom man har problemer med kald trekk, vil en god diagnose av hva som er feil, gjøre at man får mindre etterarbeid med utbedring. BlowerDoor måler automatisk tettheten i en bygning og kalkulerer lekkasjetallet iht. Norsk Standard NS-EN 13829.

Trykktesting kombineres ofte med termografering for å avdekke luftlekkasjer.

Flere tjenester