Svein Tore feirer 25 år
Svein Tore feirer 25 år

Svein Tore feirer 25 års jubileum hos Takst Team – vi gratulerer!

Svein Tore Torgersen har vært ansatt som takstmann i Takst Team siden romjulen 1994. Han har bidratt med systemutvikling for takstfaget, og utvikling av dataprogrammer både internt og eksternt. Svein Tores erfaring fra bl.a. Norsk Naturskadepool og samarbeidet med K2 Taksering i Bergen, har vært grunnsteinen for etableringen av Takstnetts beredskapsorganisasjon på landsbasis. Hans systematiske tilnæring til arbeidsoppgaver, har gjort at organisasjonen har kunnet ta på seg store landsdekkende takseringsoppdrag. Videre har Svein Tore vært foreleser hos NEAK (Norges Eiendomsakademi) og aktiv i lokalavdelingen for Norsk takst.

Hans spesialområde er taksering av næringseiendom. Næringseiendommer blir verditaksert av takstmenn som har tilleggsutdanning innenfor disse feltene. Svein Tore har REV-sertifisering (Recognized European Valuer) som er det høyeste kvalitetsstempelet for verdivurdere i EU, og en bekreftelse på at den utførende part tilfredsstiller de samme krav som i resten av Europa. REV baserer seg på EVS (European Valuation Standards) og er en internasjonal sertifisering for å verdsette næringseiendom, utarbeidet av den europeiske organisasjonen for verdivurderer, TEGoVA.

Svein Tore utfører også andre typer takseringsoppdrag som:

  • Tomte og utbyggingsområder
  • Tilstandsanalyser
  • Verdivurderinger
  • Byggelånsoppfølging
  • Skjønn
  • Termografering og trykktesting

På “privaten” er Svein Tore ofte å finne på turer i skog og mark med sin bedre halvdel og polarhunden Balto, og er ellers berømt for sitt velsmakende hjemmebrygg. Så med andre ord, en allsidig, erfaren og dyktig kollega, som med rette kan feire sitt jubileum!